Hovedopptak for oppstart august 2024

Ønsker du plass i Montessoribarnehagen Villekulla?

Er du interessert i å gi barnet ditt en god start på livet i et miljø tilrettelagt for barnets interesser og utvikling?  I Montessoribarnehagen Villekulla jobber vi med å skape et rikt og inspirerende læringsmiljø for barna som baserer seg på Montessoripedagogikk. I tillegg legger vi stor vekt på grunnleggende ferdigheter innenfor sosial kompetanse. Vi er en liten barnehage med 33 plasser som holder til i idylliske omgivelser på Høvik, i det gamle hovedhuset på Ballerud Gård. 

Det er viktig at søkere kjenner til Montessoripedagogikken og arbeidsmåter før de velger Montessori for sitt barn. Derfor ber vi alle som er interessert i plass hos oss å lese gjennom informasjon tilgjengelig på vår nettside og at de leser barnehagens årsplan og vedtekter før de søker.

For å søke plass i Villekulla, logger man inn på Bærum Kommune sine nettsider.  Vi tar imot barn hele året hvis vi har ledige plasser, men hovedsakelig ved oppstart i august. Søknader registreres gjennom søknadsportalen til Bærum Kommune. 

OBS! Fra 22. januar 2024 skal alle søknader registreres på nytt i Kommunens ny søknadsportal. Alle gamle søknader registrert før denne datoen har blitt slettet av Kommunen.

Har du spørsmål angående opptak, ta kontakt med barnehagens styrer, Kristen Nielsen.

Mob. 91922125